Welkom

Hans Brokx Antieke Bouwmaterialen is al sinds 1980 gevestigd in het Brabantse Sprang-Capelle (gemeente Waalwijk). Zonder schroom mogen wij stellen dat we in brede kring een begrip zijn geworden. Naast een vaste kring particuliere liefhebbers van oude pracht, weten ook steeds meer binnenhuisarchitecten en tuindesigners ons te vinden.

Wij hebben veel objecten uit diverse stijlperioden op voorraad. Verder kunnen wij desgewenst oude materialen en voorwerpen in korte tijd elders voor u voor u vinden. Behalve in Nederland weten wij ook goed de weg in o.a. België, Duitsland en Frankrijk.

Tot onze specialiteiten behoren o.a. historische wand- en vloertegels, open haarden, binnen- en buitendeuren, giet- en smeedwerk en uiteraard antieke bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit. Op deze site hopen wij u van het een en ander een indruk te kunnen geven.

In verband met onze beperkte opslagcapaciteit hebben wij regelmatig aanbiedingen. Het is zeker de moeite waard, hier af en toe naar te informeren, aangezien het hierbij altijd gaat om enkele partijen, en in veel gevallen zelfs om bijvoorbeeld slechts die ene historische schouw, waar u al zo lang naar op zoek was, of om één origineel glas-in-lood raam.